André Rieu: 9 concerten in Lissabon

on

Voor wie het gemist heeft: André Rieu is in Lissabon! Vandaag geeft hij zijn eerste concert in de Altice Arena in het Parque das Nações. De kaartverkoop loopt zo goed dat André in november 2019 terugkomt.

In een aanstekelijk videofragment laat André alvast iets horen dat zijn Portugese publiek zeker zal aanspreken.

André Rieu en zijn orkest zijn in maart op 13, 14, 15, 16 en 29, 30, 31 te beluisteren. En in november in ieder geval op 20 en 21 november. Op de site van Altice Arena zag ik net dat er nog kaartjes vanaf 40 euro voor een aantal concerten in maart zijn en dat de kaartverkoop voor 21 november onlangs is gestart. Voor de liefhebber, bij deze de link naar de kaartverkoop van Altice Arena: www.blueticket.pt. 

Aan concerten in de Meo Arena/ Altice Arena heb ik geweldige herinneringen en dat is niet alleen vanwege de akoestiek. Zo ben ik vorig jaar mei naar het Eurovisie songfestival geweest en hebben we er, jaren geleden alweer, Leonard Cohen zien optreden. Ik zie de mensen nog dansen in de gangpaden op Take This Walz.
Leonard Cohen

Meer lezen over dit concert? Ga dan naar:

Leonard Cohen: een onvergetelijk concert

DSC08081
Altice Arena gezien vanaf het terras van het foodcourt van winkelcentrum Vasco da Gama

Geen blogpost over het Portugese leven meer missen?

Vul je e-mailadres in bij de volgknop.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s