Win een reis naar Portugal

In Nederland vindt traditiegetrouw in het begin van het nieuwe kalenderjaar de Vakantiebeurs plaats. Tot 14 januari kan onze reislustige medemens in Utrecht zijn hart ophalen. Portugal is natuurlijk vertegenwoordigd (mét een stand van maar liefst 150 m2 in Hal 7!).

DSC04429
Op de vloer in de kapel van Quinta da Regaleira (Sintra) het kruis dat in lang vervlogen tijden pronkte op Portugese karvelen die vanuit Indië richting Europa voeren.

Ter ere van deze Vakantiebeurs organiseert het Portugees Verkeersbureau (Turismo de Portugal) een wedstrijd waarmee je behoorlijk wat prijzen kunt winnen. En het fijne is: je hoeft er niet voor naar de vakantiebeurs. Dus vanuit je luie stoel in Nederland of Portugal kun je ook meedingen! En dat tot begin februari: 5 februari om precies te zijn (als ik de voorwaarden goed heb gelezen).

DSC04063
De Taag vindt meanderend zijn weg om uit te monden als estuarium bij Lissabon. Dit is goed te zien als de aanvliegroute op de hoofdstad van Lissabon vanuit het noorden is.

Klik op deze link en wie weet vlieg jij met een familielid binnenkort richting het zuiden of mag je een week overnachten op een Orbitur camping ergens in het mooie Portugal (kijk hieronder goed bij de prijzen, want er valt nog veel meer moois te winnen !).

Vergeet verder niet de deelnemersvoorwaarden te lezen! Zo staat er onder andere dat je de vriend moet zijn van www.facebook.com/visitportugal en in ieder geval de respectabele leeftijd van 18 bereikt hoort te hebben.

En het antwoord op de vraag “Welk land heeft in 2017 de ‘World Travel Award’ voor beste vakantiebestemming gewonnen?” is natuurlijk…..Portugal!!

Portugal heeft afgelopen najaar in Sint Petersburg op het World Travel Award Festival maar liefst 37 prijzen in de wacht gesleept. Dus Portugal mag met recht de beste vakantiebestemming van 2017 genoemd worden!

DSC04600
Op dit moment bloeien de camelia’s. Sommige struiken zijn al zó oud dat ze van het formaat ‘boom’ zijn. Prachtig!

Wat valt er zoal te winnen?

1ste prijs:
2 tickets AMS-LIS-AMS aangeboden door TAP AIR PORTUGAL http://www.flytap.com
+ Accommodatie: 3 nachten, 1 tweepersoonskamer, logies & ontbijt, aangeboden door The Bohemian Place http://www.thebohemianplace.pt

2de Prijs:
Accommodatie 1 nacht in Penina Hotel & Golf Resort 5* http://www.penina.com
1 tweepersoonskamer, logies & ontbijt + Accommodatie 1 nacht in Hotel Formosa Park 4* http://www.formosapark-hotel.com tweepersoonskamer,logies&ontbijt +
Bezoek aan Zoomarine (2 pax) http://www.zoomarine.pt

3de Prijs:
Accommodatie 2 nachten in Hotel Marina Club Lagos Resort http://www.marinaclub.pt
+ 1 tweepersoonskamer, logies & ontbijt
+ Bezoek aan Zoomarine (2 pax) http://www.zoomarine.pt

4de Prijs:
Accommodatie: totaal 7 nachten in a “mobile home” op basis van verblijf op de Orbitur Camping Valverde, Algarve of Orbitur camping Guincho, Cascais of Orbitur camping Angeiras, Matosinhos http://www.orbitur.pt

5de Prijs:
Accommodatie 1 nacht hotel in Gerês – 1 tweepersoonskamer, logies & ontbijt aangeboden door Go2nature http://www.go2nature.pt
+ een roadbook.

6de Prijs:
Transfer Airport FUNCHAL-HOTEL-AIRPORT
Rondleiding ½ dag voor 2 personen aangeboden door Euromar  www.euromarmadeira.com

Deelnemen kan via de volgende link: www.portugalnow.nl

Heilige Antonius
Mijn moeder roept altijd de Heilige Antonius aan als ze iets kwijt is.  “Heilige Antonius, goede vrind, maak dat ik mijn spullen vind! “,  horen we haar dan prevelen. Zou het aanroepen voor hulp bij het winnen van een prijsvraag ook mogen? Of werkt zoiets tegen je….?

Boa sorte!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s